Een nieuwe website laten maken

Professionele website laten maken op maat?

Een nieuwe website laten maken, waarmee je goed scoort in google? Dan ben jij bij Hueway aan het juiste adres, onze webdesigners zetten gebruiksvriendelijkheid en klantgedrag centraal. Ben jij benieuwd naar onze prijzen? 

 

Een snelle en veilige website:

Het is belangrijk voor Google en de gebruikers dat de website snel werkt en dat deze beveiligd is. Het laden van een website mag niet langer duren dan 3 seconden. Duurt het laden toch langer? Dan gaat google je hier slechter op beoordelen en de meeste bezoekers verlaten je website direct. Je verliest dus enorm veel potentieel met een slecht werkende website.

Wil je weten hoe snel jouw website is?

Een Responsive website laten maken

Een responsief design zorgt ervoor dat uw website werkt op desktop en op mobiele apparaten. Wist u dat er steeds meer mobiele gebruikers zijn. Daarom is het belang van een website die werkt op desktop, smartphone & tablet.

 

Een snelle veilige responsive website nodig?

Hueway zorgt ervoor dat u website optimaal beveiligd is tegen hackers zodat klantgegevens veilig zijn. Eveneens zorgen wij ervoor dat uw website snel en responsief werkt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor conversie momenten te stimuleren.

Wilt u graag meer weten?

Website beter vindbaar maken voor Google:

Bij Het opbouwen van uw website houden wij rekening met de basis technische SEO zodat de fundering goed zit. Wij houden rekening met afbeeldingformaten, alt tags, title tags. Op deze manier wordt de gebruikers ervaring toch al iets beter. Wij hebben verder nog uitgebreide SEO services waarmee we de website naar een betere positie kunnen brengen in zoekmachines zoals Google.

Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie?

Mobiel vriendelijke website

Een Werkende mobiele versie van je website is vandaag belangrijker als ooit, steeds meer en meer mensen bezoeken websites via hun mobiele apparaten, vooral smartphones maar ook tablets. met een responsief design heb je een design dat werkt op elk apparaat. Desktop, laptop en mobiel.

Wat is SEO?

Is mijn website mobiel vriendelijk?

Met onze software kunnen wij uw website scannen. Uit deze scan halen we structuurfouten, snelheid op van de desktop en mobiel website. Aan de hand van deze scan kaarten we de problemen aan en hoe we deze kunnen verbeteren.

Vraag hier uw gratis scan aan

Gratis web analyse

Website voor restaurant nodig?

Vaak wordt er gevraagd of wij websites maken voor restaurants, evenementen & trouwfeesten. Graag helpen wij u hierbij, wij kunnen deze websites integreren met een bestelsysteem, afspraaksysteem en veel meer. Alles is mogelijk.

Had je graag meer informatie of vragen over specifieke benodigdheden?  

Wat kost het om een website te laten maken?

Onze prijzen voor een basis website beginnen vanaf 700 euro, een exacte prijs kunnen we niet geven omdat we niet weten wat u allemaal van de website verwacht. Bekijk onze website pakketten voor meer informatie.


Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24