Een SEO-specialist nodig?

website analyse

Laat onze SEO-specialist u begeleiden:

Wij gebruiken professionele tools om SEO-analyses uit te voeren, onder andere Google Analytics. Met onze software kunnen wij de vooruitgang van uw website traceren en zowel kleine ondernemingen en middelgrote bedrijven als multinationals verzorgen.

Waarom is SEO belangrijk?

Wanneer we een website gaan optimaliseren voor SEO, kom je terecht bij de organische zoekresultaten. Als iemand actief zoekt naar uw product of dienst kan u zo gevonden worden zonder hiervoor te betalen.

Hoewel zoekmachine Advertenties direct verkeer naar uw website genereert, krijgen organische resultaten veel meer kliks dan betaalde advertenties.

Omdat de website SEO geoptimaliseerd is zal de website er professioneel & vertrouwelijk uitzien. Hierdoor zal een bezoeker sneller een converteren.

Verschil tussen betaalde advertenties en SEO

Voordelen en nadelen van SEO

Op zoek naar een online marketing specialist?

Een jong & dynamisch marketing bedrijf dat met de klant meedenkt om het beste resultaat te bekomen. Onze marketing experts hebben maar één doel voor ogen en dat is groeien. Wij dragen onze onderneming hoog in het vaandel en leveren kwaliteit en duidelijkheid aan onze klanten.

Wat doet een SEO-Expert?

Een SEO-Expert zorgt ervoor dat uw website de juiste content bevat en technisch goed in elkaar steekt. Het is de bedoeling dat uw website een autoriteit wordt binnen uw branche. Hiervoor heeft een SEO-specialist meer nodig dan een SEA-specialist. Tenslotte is meer tijd nodig om een gewenste resultaat te bekomen.

Uw pagina wordt zo ingericht dat een bezoeker makkelijk alle informatie terug vindt en zich makkelijk kan inschrijven of een product aankoopt. 

Een SEO-campagne boost niet enkel u organische bezoekers maar ook de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24