SEO vs SEA

Zoekmachine adverteren
SEA

Zoekmachine optimalisatie
SEO

Wat is SEO?

Met zoekmachines advertenties leid je veel verkeer naar de website door ervoor te betalen. Je kan het vergelijken met een groot bord aan de kant van de snelweg. Echter komt hier je advertentie tevoorschijn als iemand zoekt naar jouw product of dienst. Je betaald enkel als iemand klikt op jouw advertentie. Bij display advertenties betaal je voor weergaven & per klik.

Wat zijn de kosten van Google Ads?²

Wat is SEA?

Het is altijd de bedoelen om meer bezoekers, omzet en winst te genereren. Het liefst leiden we klanten met een duidelijke intentie om te kopen naar uw website. De onderneming zal groeien en krijgt inzicht in de doelgroep, wat werkt en wat er niet werkt.

Wij leveren rapporten en evalueren de vooruitgang van uw campagnes, hierdoor krijgt u meer inzicht over de resultaten, waar er verbeterpunten en groeimogelijkheden zijn.

Op zoek naar een online marketing specialist?

Een jong & dynamisch marketing bedrijf dat met de klant meedenkt om het beste resultaat te bekomen. Onze marketing experts hebben maar één doel voor ogen en dat is groeien. Wij dragen onze onderneming hoog in het vaandel en leveren kwaliteit en duidelijkheid aan onze klanten.

Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24