Linkbuilding

website analyse

Wat is Linkbuilding? 

Linkbuilding is een bewezen strategie met als doel: Het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar de eigen website verwijzen.


Linkbuilding is van essentieel belang om gevonden te worden in Google. Eigenlijk telt een link als een stem. Als je veel stemmen krijgt, krijg je ook meer waardering van Google. Dus je zal beter scoren in zoekmachines dan websites die minder backlinks hebben.

Kwalitatieve linkbuilding 

Zomaar veel links hebben is niet altijd goed, er zijn links die een positief effect hebben en een negatief effect. Daarom is het belangrijk dat je kwaliteit altijd over kwantiteit stelt. Positieve links komen van goedwerkende websites met goede content en die relevant zijn met uw product of dienst. 

Hoe hoger de linkende pagina scoort, hoe meer waarde google aan de link hecht en hoe positiever het effect op uw website.          

 

Op zoek naar een online marketing specialist?

Een jong & dynamisch marketing bedrijf dat met de klant meedenkt om het beste resultaat te bekomen. Onze marketing experts hebben maar één doel voor ogen en dat is groeien. Wij dragen onze onderneming hoog in het vaandel en leveren kwaliteit en duidelijkheid aan onze klanten.

Wat is dan slechte linkbuilding?

Er zijn verschillende links die je website negatief kunnen beïnvloeden. Links horen van pagina’s te komen die iets te maken hebben met uw product of dienst. Als dit niet zo is kan dit google in de war brengen met gevolg dat google je pagina slechter beoordeeld of verkeerd indexeerd

Bv: Je bent een loodgieter, en je krijgt een link van een bakkerij website. Deze hebben met elkaar niets te maken.                            Het voorbeeld is absurd maar we proberen je gewoon een beeld te geven.

Het goede nieuws is dat wij dit kunnen controleren en voorkomen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een concurrent je niet kan aanvallen met veel & slechte backlinks en dat die positie waar je zo hard voor gewerkt hebt alleen maar kan stijgen & niet daalt.

 

Wat is interne linkbuilding of inbound linking?

interne links zijn links van een pagina van uw website naar een andere pagina van uw website, ze helpen een bezoeker en Google crawlers goed te navigeren tussen al uw content. Door het klikken op links krijgt een bezoeker meer informatie over een onderwerp of hij wordt gestuurd naar een onderwerp dat hiermee samenhangt. 

Wat is een Google Crawler?

website analyse

Wat is externe linkbuilding of outboundlinking?

externe links of backlinks zijn links van uw pagina naar een andere pagina. Een pagina dat meer uitleg kan geven of dienst aanbiedt die samenhangt met de uwe. Je kan hiermee verwijzen naar een blog of een andere website. Een externe link wordt ook wel een backlink genoemd.

Wat is een backlink?

Een backlink is een link van een externe website naar uw website. Een backlink krijgen van een andere website is eigenlijk een compliment. Dit geef aan Google aan dat andere uw content goed en relevant vinden.Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24