Wat is SEA?

Wat is SEA?

Sea staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands zoekmachine adverteren. Het is niets anders dan het betaald adverteren van uw product of dienst in zoekmachines & display netwerken.

Wanneer u een zoekopdracht intypt binnen de zoekmachine, krijgt u verschillende resultaten. Deze kan je verdelen in 2 groepen namelijk        de betaalde en de organische zoekresultaten.

Je kan het vergelijken met een groot bord aan de kant van de snelweg. Echter komt je advertentie enkel tevoorschijn als iemand zoekt naar jouw product of dienst. 

Belangrijk is dat je enkel betaald als iemand op je advertentie klikt.

 

Wat is het doel van zoekmachine adverteren?

Het is altijd de bedoeling om meer bezoekers, omzet en vooral meer winst te genereren. Het liefst leiden we klanten met een duidelijke intentie om te kopen naar uw website. De onderneming krijgt zal groeien en krijgt inzicht in de doelgroep, wat werkt en wat niet werkt.

Wij leveren rapporten en evalueren de vooruitgang van uw campagnes, hierdoor krijgt u meer inzicht over de resultaten, waar er verbeterpunten en groeimogelijkheden zijn. 

Op zoek naar een online marketing specialist?

Een jong & dynamisch marketing bedrijf dat met de klant meedenkt om het beste resultaat te bekomen. Onze marketing experts hebben maar één doel voor ogen en dat is groeien. Wij dragen onze onderneming hoog in het vaandel en leveren kwaliteit en duidelijkheid aan onze klanten.

Wat zijn je mogelijkheden met zoekmachine advertenties

Met zoekmachine advertenties zijn je opties vrij ruim, je kan rechtstreeks in contact komen met je doelgroep. We kunnen gericht gaan werken op locatie & leeftijd, geslacht, etc. Bezoekers die eerder nog niets hebben aangekocht maar wel je website hebben bezocht kunnen we gaan retargeten met dynamische retargetingcampagnes om ze zo toch te overtuigen.

Er zijn echter verschillende vormen van SEA:

  • Advertenties bij de zoekresultaten zoals Google Ads
  • Display & video advertenties
  • Shopping ads
  • Retargeting

Waarom is SEA belangrijk op Google?

Google Domineert de zoekmachine markt, in België heeft Google een markt aandeel van 87,72% op desktop en mobiele apparaten tot wel 98,20%. Google verwerkt meer dan 3.5 miljard zoek opdrachten per dag en 84% van de gebruikers gebruikt Google 3 keer per dag.

U wilt hier gebruik van maken, toch? Omdat er steeds meer actief wordt gezocht op mobiele apparaten is het belangrijk dat u een mobiel werkende versie heeft van uw website. Wij kunnen u hierbij helpen.

Is het mogelijk om SEO & SEA te combineren?

Het is perfect mogelijk om dat te doen, beide strategieën zullen elkaar versterken. Wij moedigen dit aan, door een combinatie van de twee, zal je een grote digitale aanwezigheid creëren. Bij een online marketing campagne zullen SEO & SEA altijd deel uitmaken van het takenpakket. Je vergroot op deze manier het bereik van je website en zo zal je het gewenste resultaat sneller bereiken.


Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24