Professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken

Hueway  realiseert een webshop op basis van uw wensen. De webshop zal er niet alleen mooi uitzien maar ook conversiegericht zijn. We zorgen ervoor dat de webshop een responsief design heeft & snel zal werken. Uiteraard hoort bij elke webshop een betaalsysteem, hueway kan dit integreren voor u. Alsook zorgen wij ervoor dat het betaalproces vlot verloopt zodat gebruikers hier alvast niet afhaakt.

Webshop met Woocommerce

WooCommerce is een extensie van WordPress. Zo wordt het beheren van je webshop simpel. Je kan zelf producten toevoegen en kiezen tussen diverse betaalmethoden. Na een korte opleiding kan je vlot met het platform overweg en uiteraard zullen wij u altijd ondersteunen waar het nodig is. Op deze manier kan je zelf vlot aanpassingen doen, producten die niet op voorraad zijn of de prijs aanpassen.

Er zijn ook handige marketingtools aan verbonden die het voor jou makkelijker maken om je klanten te bereiken en te onderhouden.

Professionele webshop op maat

Je krijgt een uniek design omdat we de webshops van begin tot eind helemaal zelf ontwerpen. We gebruiken geen templates        en doen geen veranderingen aan bestaande thema’s. Zo vermijden we onnodige componenten, waardoor je website sneller en veiliger is. Bovendien geef je een onvergetelijke indruk aan je klanten.

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Onze prijzen beginnen vanaf 1299 euro exclusief btw. Een exacte prijs kunnen we niet geven dit hangt af van wat je allemaal verwacht van de webshop. 
Boven dit bedrag komen nog onderhoudskosten die jaarlijks worden gefactureerd. Maar hou rekening met de algemene voorwaarden, privacy beleid & cookie beleid. Deze worden vaak vergeten maar zijn zeker belangrijk en mogen niet ontbreken op een webshop om boetes te voorkomen. Deze documenten hoort een klant altijd zelf te voorzien.

Hulp nodig bij het adverteren van je producten?

Wij helpen je graag bij het groeien van je webshop. Ons team van sea specialisten zijn hier dagelijks bezig met het opstellen, monitoren en onderhouden van meerdere zoekmachine campagnes. Heb je graag meer informatie?

Leuvensesteenweg 723
Muizen 2812 BE
BTW: BE0744.666.822
Mail: info@hueway.be
Tel: +32 471 83 57 24